Reguli noi pentru turiştii care vizitează Roma

Autorităţile italiene au instituit noi reguli pentru turiştii care vizitează Roma.

2358 afișări
Imaginea articolului Reguli noi pentru turiştii care vizitează Roma

Turiştii trebuie să ştie că în Roma există o serie de interdicţii, de la băutul din fântânile publice, până la afişarea în public fără tricou sau săritul în fântâni.

De asemenea, autorităţile au interzis şi mâncatul gustărilor în locuri publice şi lovirea treptelor cu geamantane sau trolere, cu precădere cele ale monumentelor istorice precum Treptele Spaniole. 

Băutul apei de la fântânile publice

Se recomandă folosirea metodei romane: amplasarea unui deget la nivelul tâşitorii astfel încât să se formee un arc de apă, deci nu atingerea acestora cu gura.

Mâncatul în locurile publice

Aveţi grijă la murdărirea mediului înconjurător, mai ales că mulţi turişti au vărsat sosuri sau mozzarella pe monumente istorice sau pe marmură.

Citeşte continuarea articolului în gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici