Relaţii care au scandalizat opinia publică - GALERIE FOTO

Ingrid Bergman, Marilyn Monroe, Camilla Parker Bowles sau Marla Maples se numără printre femeile celebre care din cauza unor relaţii controversate pe care le-au avut au reuşit să scandalizeze opinia publică.

632 afișări
Imaginea articolului Relaţii care au scandalizat opinia publică - GALERIE FOTO

Marilyn Monroe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit People, în timp ce se afla pe platourile de filmare ale peliculei "Stromboli", în 1950, actriţa Ingrid Bergman, cunoscută datorită interpretării din "Casablanca", s-a îndrăgostit de regizorul Roberto Rossellini, pentru care şi-a părăsit soţul şi fiica. Aventura celor doi, care erau căsătoriţi în momentul în care s-au cunoscut, a scandalizat opinia publică, actriţa fiind trecută pe lista neagră a Hollywood-ului. Ingrid Bergman a devenit în Statele Unite persona non grata şi a rămas în exil în Italia.

În urma scandalului, Ingrid Bergman s-a ales cu un divorţ mediatizat, soţul ei câştigând custodia fetei. Bergman şi Rossellini s-au căsătorit pe 24 mai 1950, cei doi având împreună trei copii: Renato şi gemenele, Isabella Rossellini şi Isotta Ingrid Rossellini. Relaţia celor doi a durat şapte ani.

În 1962, frumoasa Marilyn Monroe i-a cântat preşedintelui John F. Kennedy "Happy Birthday, Mr. President", când acesta a împlinit 45 de ani, alimentând astfel zvonurile că cei doi ar avea o relaţie. După moartea frumoasei actriţe, care a fost catalogată sinucidere, au apărut numeroase teorii potrivit cărora Marilyn Monroe ar fi fost omorâtă de clanul Kennedy, pentru a nu se afla de relaţiile actriţei cu John şi Bobby Kennedy.

Deşi a avut relaţii cu John şi Bobby, Monroe l-a iubit doar pe John F. Kennedy, actriţa sperând că acesta va divorţa de Jackie şi se va căsători cu ea. Pentru Kennnedy, se pare că Marilyn a fost doar o aventură care putea să-l coste cariera.

Relaţia pe care Donald Trump a avut-o cu Marla Maples a dus la sfârşitul căsniciei de 13 ani a omului de afaceri cu Ivana, care a devenit, în urma unui divorţ crunt, multimilionară. În 1992, Maples a devenit Doamna Trump, cei doi având o fiică, Tiffany. După mai mult de cinci ani, Trump şi Maples s-au despărţit.

"Erau trei persoane în această căsnicie şi era un pic cam aglomerat", i-a spus Prinţesa Diana Prinţului Charles referitor la relaţia pe care acesta o avea cu Camilla Parker Bowles. La opt ani de la moartea Prinţesei, Bowles a devenit Ducesa de Cornwall când s-a măritat cu Prinţul Charles în aprilie 2005.

Bill Clinton a fost nevoit să recunoască o "relaţie necorespunzătoare" cu o fostă asistentă, Monica Lewinsky , pentru care şi-a cerut scuze. "A fost o greşeală .... Am înşelat mai multe persoane, inclusiv pe soţia mea. Îmi pare foarte rău pentru asta", a declarat el.

În 2005, actorul Jude Law a avut o aventură cu bona copiilor lui, Daisy Wright. Actorul şi-a cerut scuze public logodnicei sale de atunci, actriţa Sienna Miller. Daisy Wright a povestit despre legătura ei cu Jude Law în publicaţia britanică Daily Mirror înainte ca actorul să recunoscă faptul că a avut o aventură.

La începutul anului Daily Miror a scris că Jude Law plănuieşte să o ceară în căsătorie pentru a doua oară pe actriţa Sienna Miller, cu care formează din nou un cuplu.

Revista americană In Touch a publicat un articol intitulat "The Ultimate Betrayal", bazat pe interviul acordat acestei publicaţii de o tânără americană, modelul Michelle "Bombshell" McGee, care susţine că a avut o aventură de 11 luni cu Jesse James, în timp ce Sandra Bullock participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side", pentru care a primit premiul Oscar în 2010.

Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, acuzat de o revistă americană de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile cauzate.

"Majoritatea acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse James.

Sandra Bullock a făcut, marţi, prima ei declaraţie publică de la declanşarea crizei care îi afectează căsnicia, pentru a nega zvonurile apărute pe internet referitoare la existenţa unei casete pornografice ai cărei protagonişti ar fi ea şi soţul ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici