"Religia libertăţii", mesajul ultimei melodii lansate de artistul american Pharrell - VIDEO

După succesul extraordinar obţinut cu piesa "Happy", care are deja aproape 740 de milioane de vizualizări pe YouTube, artistul american Pharrell Williams a realizat un alt videoclip impresionant, a cărui temă principală este "libertatea" - "Freedom".

342 afișări
Imaginea articolului "Religia libertăţii", mesajul ultimei melodii lansate de artistul american Pharrell - VIDEO

Religia libertăţii - Mesaj puternic în ultima melodie lansată de Pharell

Succesul noii creaţii a lui Pharrell pare a se explica prin faptul că melodia se vrea un imn viguros al libertăţii, descătuşând, astfel, energiile fanilor săi.

Cu o orchestraţie ce implică acorduri de pian şi un cor ce aduce ca rezonanţă cu cântecele conduse de pastori de la amvon în bisericile americane, ultima creaţie a cântăreţului american Pharrell a înregistrat un real succes printre fanii cântăreţului, acumulând peste 22 de milioane de vizualizări, din luna iunie a acestui an.

Totodată, deşi publicul ţintă al lui Pharrell Williams este unul tânăr, mesajul melodiei pare să fi stârnit emulaţie şi în rândul ascultătorilor de vârste mai mari. Nu puţine sunt comentariile de pe pagina de youtube unde a fost postată melodia care provin de la persoane cu vârste mai înaintate.

Acestea compară “apelul la libertate” pe care îl face Pharrell în "Freedom" cu spiritul anti-violent şi pro-libertate al anilor 70 generat de curentul Flower-Power. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici