Remeş a recunoscut că aţipeşte în sală la diferite evenimente

Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, a recunoscut la Constanţa, în cadrul Conferinţei Regionale de Informare şi Promovare a Programului Naţional de Dezvoltare şi Rurală că i s-a întâmplat să adoarmă de mai multe ori în timp ce se afla la diverse manifestări.

1 afișare
Imaginea articolului Remeş a recunoscut că aţipeşte în sală la diferite evenimente

Remeş a recunoscut că aţipeşte în sală la diferite evenimente

Ministrul a fost informat de ziarişti de faptul că în timpul CRIP mai multe persoane aflate în sală, au aţipit. Decebal Traian Remeş nu a părut deranjat de faptul că unii au adormit în timpul prezentării Programului Naţional de Dezvoltare şi Rurală.

"Nu ştiu dacă s-a aţipit, în mine nu puteţi avea un martor credibil, nu văd până în primul rând", a declarat ministrul Agriculturii.

El a încercat apoi să justifice starea de somnolenţă a unor dintre invitaţi.

"Mi s-a întâmplat ca stând în sală la diferite evenimente, să adorm. Din acest motiv, nu îmi pot permite să-i condamn pe alţii că au adormit în prezenţa mea", a explicat Decebal Traian Remeş.

El a negat că ar fi aţipit la prezidiu în timpul prezentării PNDR: "Nu mă deranjează dacă veţi spune că am adormit, dar am fost treaz toată întâlnirea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici