Replica în ceară a Camillei, la muzeul Madame Tussauds

Replica în ceară a Camillei, soţia prinţului Charles al Marii Britanii, a fost dezvelită la celebrul muzeu Madame Tussauds din Londra, în zona rezervată familiei regale britanice, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Replica în ceară a Camillei, la muzeul Madame Tussauds

Replica în ceară a Camillei, la muzeul Madame Tussauds

Replica în ceară în mărime naturală a fost instalată provizoriu la câţiva metri de statuia prinţului Charles, care este aşezată alături de cele ale fiilor săi, prinţii William şi Harry, dar ducesa de Cornwall îşi va regăsi curând locul lângă soţul ei.

În faţa statuii Camillei, la o distanţă de aproximativ patru metri, se găseşte replica în ceară a defunctei Diana, prinţesă de Wales, prima soţie a prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii.

Camilla a pozat pentru această sculptură la Clarence House, reşedinţa oficială de la Londra a prinţului Charles, şi a ales ţinuta vestimentară, costumul bleu-gri pe care l-a purtat la cursele de la Ascot în iunie 2005, şi accesoriile.

Statuia a fost realizată în patru luni şi jumătate, iar peruca este realizată din păr natural.

Ca şi cea mai recentă replică în ceară a prinţului Charles, dezvelită la începutul acestui an, statuia Camillei a fost realizată din materiale ecologice - elemente biologice reciclate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici