REPORTAJ: Mii de persoane la Zilele Oraşului Sebeş, au concertat Mihail, Delia şi Iris - GALERIE FOTO

Mii de persoane au participat, sâmbătă seara, la manifestările organizate în cadrul Zilelor Oraşului Sebeş, care continuă şi duminică, concertele de până acum fiind susţinute de Mihail, Delia şi Iris, transmite corespondentul MEDIAFAX.

644 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: Mii de persoane la Zilele Oraşului Sebeş, au concertat Mihail, Delia şi Iris - GALERIE FOTO

Mii de persoane la Zilele Oraşului Sebeş, au concertat Mihail, Delia şi Iris - GALERIE FOTO

Delia, Iris şi Mihail au concertat, sâmbătă, la Sebeş, de Zilele Oralului, iar sărbătoarea continuă, duminică, în programul evenimentului figurând spectacole de istorie antică, parade populare şi concerte cu Aurel Tamaş şi Corina Chiriac.

Sâmbătă seara, mii de persoane au fost prezente la manifestări, circulaţia rutieră pe strada Lucian Blaga din centrul municipiului, unde s-au organizat manifestările, fiind închisă.

Seara a fost deschisă de o lansare de carte, un spectacol pentru copii şi un concert de muzică clasică al cvartetului “Apulum”, la Biserica Evanghelică. Toată suflarea s-a mutat apoi la scena amenajată pe strada Lucian Blaga din centrul oraşului, unde a avut loc un spectacol oferit de Clubul de Dans Sportiv “Fantasy Dance”, intercalat cu mai multe prezentări de modă. A fost lansat apoi imnul municipiului Sebeş, compus şi interpretat de Gino, un artist din judeţul Alba, iar primarul Dorin Nistor a spus că dacă va fi agreat de public ”se va trece la procedura de adoptare legală” a acestuia.

Primul cântăreţ care a urcat sâmbătă pe scenă a fost Mihail, acesta fiind nevoit să concerteze stând pe un scaun, din cauza unei luxaţii la piciorul stâng. De departe cea mai aşteptată piesă a lui a fost "Mă ucide ea", spectatorii solicitând-o în mai multe rânduri. La finalul spectacolului, întrebat ”ce are această piesă şi dacă este cea mai ascultată”, Mihail a spus: ”din păcate da”.

”Îţi dai seama, a trecut un an de zile şi tot îţi doreşti ca publicul să te asimileze şi pentru altceva, vii cu chestii interesante, iar ei tot aşteaptă «Mă ucide ea». Haideţi să ascultăm şi altceva, dar e nevoie de timp”, a declarat artistul pentru corespondentul MEDIAFAX.

Scena a fost ocupată apoi de către Delia, care a venit îmbrăcată într-o ţinută lejeră. Ea a fost primită cu entuziasm de public, iar o parte dintr-o piesă a cântat-o în genunchi.

Seara a fost închisă de un foc de artificii, urmat de concertul formaţiei Iris.

Zilele municipiului Sebeş, cu un buget de circa 360.000 de lei, au început vineri, cu expoziţii, lansări de carte, spectacole de dans şi concerte live, susţinute în mare parte de artişti locali, primarul Dorin Nistor declarând că la această ediţie au fost promovaţi ”oamenii care sunt în fiecare zi lângă noi”, dar au fost invitaţi şi ”oameni de carieră”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici