Restaurantul din Las Vegas al Evei Longoria a fost închis

Restaurantul SHe din Las Vegas al actriţei Eva Longoria a fost închis duminică, după mai puţin de doi ani de funcţionare, pentru încălcarea unor reglementări privitoare la sănătatea publică.

184 afișări
Imaginea articolului Restaurantul din Las Vegas al Evei Longoria a fost închis

Eva Longoria (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Eva Longoria a deschis restaurantul în 2012, în parteneriat cu lanţul de restaurante american Morton's Steakhouse, în incinta hotelului de lux Aria Resort and Casino, informează contactmusic.com.

După o închidere temporară la sfârşitul lunii aprilie, restaurantul a fost închis definitiv după ce funcţionarii de la Departamentul de sănătate din Nevada de Sud au constatat că încălcase 21 de reglementări privitoare la sănătatea publică.

Restaurantul SHe, destinat în primul rând femeilor, oferea în meniu porţii mai mici de mâncare, pentru clientele care doreau să îşi ţină greutatea sub control.

Totodată, actriţa este proprietara unuia dintre cel mai bine cotate restaurante din Los Angeles, Beso, care a fost deschis în 2008.

Eva Longoria a devenit celebră datorită personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici