Reuniune la cinci ani de la „turneul de adio”. Membrii legendarei trupe rock Mötley Crüe anunţă noi concerte

Membrii legendarei trupe rock Mötley Crüe au anunţat că se vor reuni la cinci ani de la "turneul de adio" pentru o serie de concerte care vor avea loc pe stadioane din SUA şi la care vor participa şi trupele Def Leppard şi Poison, potrivit bbc.com.

58 afișări
Imaginea articolului Reuniune la cinci ani de la „turneul de adio”. Membrii legendarei trupe rock Mötley Crüe anunţă noi concerte

Reuniune la cinci ani de la „turneul de adio”. Membrii trupei rock Mötley Crüe anunţă noi concerte

Mai multe informaţii despre acest turneu vor fi anunţate ulterior.

Pe 31 decembrie 2015, la Los Angeles, Mötley Crüe a susţinut concertul de adio, după 34 de ani de carieră. Mötley Crüe, compusă din patru membri, Nikki Six, Tommy Lee, Mick Mars şi Vince Neil, cu o imagine voit provocatoare, cu înfăţişare androgină şi machiaj omniprezent, pornise în acest ultim turneu în 2014.

Potrivit membrilor trupei, aceştia semnaseră anterior un contract care le interzicea să mai susţină turnee. Însă, luni, membrii trupei au anunţat că îşi vor relua concertele.

"Acest contract nu mai este valabil, pentru că o nouă generaţie de «Crüeheads» cer constant ca trupa să se reunească", se arată în anunţ.

În 2014, basistul Nikki Sixx declara pentru publicaţia Rolling Stone că, din punct de vedere legal, nu mai puteau cânta, decât dacă toţi membrii trupei erau de acord cu acest fapt, lucru care nu se întâmpla la vremea respectivă.

În ultimii ani, mai mulţi artişti au revenit pe scenă după ce au susţinut turnee de adio, precum Kiss, A-ha, The Who, Black Sabbath şi Phil Collins.

Înfiinţată în 1981, Mötley Crüe este o trupă de glam metal care a reuşit să-şi câştige respectul fanilor americani odată cu lansarea primului ei album, "Too Fast For Love".

Răsfăţată în America şi aşteptată cu nerăbdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crüe a marcat istoria anilor 1980 cu albume precum "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987).

Printre piesele celebre ale trupei se numără "If I Die Tomorrow", "Wild Side", "The Saints of Los Angeles", "Girls, Girls, Girls" şi "Dr. Feelgood".

Trupa Mötley Crüe a concertat şi în România, în iunie 2012, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici