Revelionul "L!Ve Revolution" - GALERIE FOTO

Piaţa Revoluţiei a fost şi la început de 2011 scena celui mai tare eveniment de Revelion - "L!Ve Revolution" -, care s-a desfăşurat începând cu ora 22.00 şi a fost difuzat integral de MTV România, în timp ce Pro TV şi Acasă TV au avut intervenţii live de la show.

66 afișări
Imaginea articolului Revelionul "L!Ve Revolution" - GALERIE FOTO

Revelionul "L!Ve Revolution" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

DJ-ii ProFM George Vintilă şi Marius Onuc, dar şi Sara şi Nicolai, gazdele show-ului din acest an, au pregătit invitaţi speciali pentru românii aflaţi în Piaţa Revoluţiei.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA "L!Ve Revolution"

Pe scena "L!ve Revolution" au urcat Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj şi Loredana.

Totodată, baletul "Dansez pentru tine", coordonat de Edi Stancu, a fost prezent pe scena din Piaţa Revoluţiei pentru a încinge atmosfera.

Întregul eveniment a fost difuzat integral de MTV România, iar Pro TV şi Acasă TV au avut intervenţii live din Piaţa Revoluţiei. Internauţii au p şi ei să urmărească evenimentul pe mtv.ro, profm.ro, protv.ro, procinema.ro şi protvi.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici