Revista Closer, condamnată la plata unor despăgubiri de 30.000 de euro Céciliei Sarkozy

Mondadori, societatea care editează revista Closer, a fost condamnată, luni, la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro către Cécilia Sarkozy, pentru că a publicat, în ediţia din 21 ianuarie, fotografii cu aceasta în costum de baie, alături de poza Carlei Bruni, informează imedias.biz.

2 afișări
Imaginea articolului Revista Closer, condamnată la plata unor despăgubiri de 30.000 de euro Céciliei Sarkozy

Revista Closer, condamnată la plata unor despăgubiri de 30.000 de euro Céciliei Sarkozy

Potrivit sursei citate, tribunalul din Nanterre (Hauts-de-Seine) a recunoscut vinovăţia societăţii Mondadori, care a adus atingere dreptului la imagine şi la viaţă privată al fostei soţii a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, după cum a anunţat Michèle Cahen, avocata fostei prime doamne a Franţei.

Cécilia Ciganer-Albeniz a cerut interzicerea utilizării fotografiilor şi despăgubiri de 250.000 de euro.

Pe coperta ediţiei de luni, 21 ianuarie, revista Closer s-a amuzat comparând fizicul Céciliei Sarkozy cu cel al Carlei Bruni, actuala iubită a preşedintelui francez, publicând două fotografii în care cele două femei sunt în costum de baie. Dacă, miercuri, Closer blurase cele două fotografii pe site-ul său, nu aşa stăteau lucrurile luni şi marţi, când pe prima pagină apărea coperta integral, cu pozele celor două cât se poate de clare.

Pe coperta revistei, între cele două fotografii, apărea textul "Cécilia contre Carla - ce qu'elles pensent vraiment l'une de l'autre".

Cécilia şi Nicolas Sarkozy au divorţat în octombrie 2007, iar în decembrie, preşedintele francez şi-a făcut publică relaţia cu fostul model şi cântăreaţa Carla Bruni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici