Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant bărbat din 2013

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake ocupă primul loc în topul celor mai eleganţi bărbaţi din 2013 alcătuit de editorii revistei GQ, informează contactmusic.com.

223 afișări
Imaginea articolului Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant bărbat din 2013

Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant bărbat din 2013

Justin Timberlake a fost inclus, în noiembrie, şi pe lista "Bărbaţii anului 2013" întocmită de aceeaşi publicaţie.

Cântăreţul american i-a depăşit în Topul 25 al celor mai eleganţi bărbaţi din 2013 alcătuit de revista GQ pe cântăreţul şi producătorul muzical Pharrell Williams şi pe actorul Eddie Redmayne, clasaţi pe poziţiile a doua, respectiv a treia.

Justin Timberlake a fost lăudat de editorii revistei GQ pentru faptul că "a dominat jocul din domeniul eleganţei vestimentare" în ultimele 12 luni.

Jucătorul de baschet LeBron James, starul echipei Miami Heat, s-a clasat pe locul al patrulea, în timp ce actorul Justin Theroux, logodnicul actriţei Jennifer Aniston, a ocupat locul al cincilea.

Topul 10 al celor mai eleganţi bărbaţi din 2013 este completat, în ordine, de fostul fotbalist David Beckham, rapperul Kanye West, actorul Tom Hiddleston, actorul Idris Elba şi prezentatorul TV Jimmy Fallon.

În 2012, cel mai elegant bărbat al anului a fost desemnat actorul britanic Daniel Craig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici