Revolta unui patron care nu îşi deschide terasa pe 1 iunie: ”Nu îmi aduc angajaţii la muncă pentru 5 mese”

  • Daniel Cheregi consideră regulile impuse pentru redeschiderea teraselor aberante
  • Calculele patronului timişorean arată că încasările ar fi doar de 5% din ce făcea anul trecut
9264 afișări

Chef Daniel Cheregi conduce unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timişoara, dar nu vrea să deschidă încă terasa, deşi are dreptul. Daniel spune că distanţarea meselor pe terasă îi reduce numărul de locuri la jumătate şi cum restaurantul rămâne închis nu îşi poate acoperi cheltuielile.

”Ei ar fi trebuit să ne lase şi în interior măcar acelaşi număr de mese. Noi trebuie să angajăm toţi oamenii, chiria rămâne la fel, materia primă, noi lucrăm cu materie primă de calitate şi foarte scumpă, este o loterie până la urmă.

Din ce am înţeles, nu ştiu că şi legislaţia este foarte ambiguă, nu sunt nişte norme foarte clare, să-ţi spună, am înţeles că după fiecare masă servită trebuie să ai o pereche de mănuşi, asta înseamnă că dacă fiecare ospătar are măcar opt mese pe zi înseamnă opt perechi ori trei chelneri cât sunt pe tură e 24 plus la bucătărie, măşti, viziere, soluţii de dezinfectat, deci propietarul este destul de dezavantajat, cheltuielile se dublează iar încasările scad”, spune Chef Daniel Cheregi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici