Richard Gere apare din nou gol în filme

Richard Gere, în vârstă de 57 de ani, a refuzat o dublură pentru posterior în noul său lungmetraj, deşi a declarat într-un interviu recent că este conştient că nu mai este unul dintre sex symbol-urile de la Hollywood, informează celebritywonder.com.

8 afișări
Imaginea articolului Richard Gere apare din nou gol în filme

În ciuda vârstei, Richard Gere apare gol în filme

Starul din "Frumuşica" a insistat să filmeze singur scenele de nuditate pentru filmul la care lucrează în prezent, "The Hunting Party".

Actorul  a filmat o scenă în care trebuie să se dezbrace complet în timp ce stă pe o pistă de avioane, iar mai multe aeronave zboară deasupra lui.

În film, Richard Gere joacă rolul unui fost corespondent de război care îşi duce fostul învăţăcel, interpretat de Terrence Howard, în Bosnia, pe urmele celui mai căutat criminal de război, Radovan Karadzici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici