Ricky Martin a devenit tată de băieţi gemeni (Video)

Celebrul cântăreţ latino Ricky Martin a devenit tată de băieţi gemeni, născuţi de o mamă surogat, artistul anunţând cu această ocazie că se va retrage o perioadă de pe scena muzicală pentru a se ocupa de creşterea bebeluşilor, potrivit agentului său de presă, citat de Reuters.

216 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin a devenit tată de băieţi gemeni (Video)

Ricky Martin a devenit tată de băieţi gemeni

Purtătorul de cuvânt al starului portorican a declarat că bebeluşii au fost aduşi pe lume de o mamă surogat, însă a refuzat să ofere alte detalii.

"Ricky abia aşteaptă să înceapă un nou capitol din viaţa sa de părinte şi va lipsi până la sfârşitul anului de pe scenă, pentru a-şi petrece timpul alături de copiii săi", a mai spus agentul de presă al artistului.

La sfârşitul anilor '90, când cariera lui Martin atinsese apogeul, viaţa personală a artistului a fost atent urmărită de presă din cauza numărului mare de fani gay, acesta fiind constant intervievat în legătură cu orientarea sa sexuală. Nici evitarea răspunsurilor clare, nici faptul că acesta a indicat că nu e atras de bărbaţi nu au pus capăt speculaţiilor. Martin a declarat pentru publicaţia Plus 7 Days: "Sunt un bărbat modern, am o viaţă plină, nu simt că aş avea niciun fel de reţineri (...) Percep lumea contemporană ca un forum deschis, unde nimic nu est tabu, cu excepţia activităţilor criminale. Dacă aş fi fost gay, de ce nu aş recunoaşte acest lucru?... Sunt un bărbat normal. Îmi plac femeile şi sexul. Sunt un portorican adevărat, cu sânge fierbinte, dar niciodată nu am fost atras sexual de bărbaţi".

Născut în 1971 la San Juan, capitala Porto Rico, Ricky Martin, pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, şi-a început cariera solo în 1991, după o adolescenţă petrecută într-o trupă latino de băieţi, Menudo.

Cântăreţul a vândut aproximativ 35 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "Maria (Un, dos, tres)", "Livin' la vida loca" şi "The cup of life/ La copa de la vida", imnul Cupei Mondiale de fotbal din 1998.

Materialul discografic din 2006 al lui Ricky Martin, "MTV Unplugged" a fost lider în clasamentul Billboard "Top Latin Albums", iar în acelaşi an a primit distincţia de persoana anului din partea Latin Recording Academy.

Ricky Martin este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF şi este implicat în mai multe activităţi umanitare în ţara sa natală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici