Ricky Martin va fi jurat al emisiunii "La Banda"

Cântăreţul latino Ricky Martin va fi producător executiv şi jurat în cadrul noii emisiuni concurs muzicale a lui Simon Cowell "La Banda", care doreşte să descopere viitoarea mare formaţie de muzică latino, artistul urmând să fie şi managerul câştigătorilor, potrivit contactmusic.com.

96 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin va fi jurat al emisiunii "La Banda"

Ricky Martin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preselecţiile vor începe în luna martie, în Los Angeles, Puerto Rico, New York, Miami şi Texas, iar emisiunea TV va avea premiera în septembrie.

"Sunt foarte încântat să fiu parte din acest program inovator, alături de Simon Cowell. Comunitatea noastră are nevoie de proiecte muzicale pentru a-şi cultiva talentele şi cred că este un moment bun pentru un show precum «La Banda». Sunt atâtea talente care aşteaptă să fie descoperite şi sunt sigur că vom descoperi următorul fenomen muzical nu numai cu ajutorul juraţilor, ci şi al fanilor", a declarat Ricky Martin, care şi-a început cariera muzicală în adolescenţă ca membru al trupei Menudo.

"Suntem în căutarea unei formaţii de talie mondială şi aveam nevoie de un jurat de clasă mondială şi de aceea sunt foarte încântat să anunţ că Ricky Martin este primul nostru jurat în cadrul emisiunii «La Banda». Îl cunosc pe Ricky şi ştiu că este încântat şi pasionat ca şi mine de acest show şi ştiu că va avea o contribuţie extraordinară", a declarat la rândul său Simon Cowell.

Ricky Martin a mai participat la emisiuni concurs muzicale, în trecut fiind jurat în cadrul show-urilor "The Voice" din Australia şi Mexic.

Ricky Martin, în vârstă de 43 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici