Ridley Scott va regiza un film despre jocul "Monopoly"

Un film inspirat din jocul "Monopoly" urmează să fie regizat de Ridley Scott, informează variety.com.

31 afișări
Imaginea articolului Ridley Scott va regiza un film despre jocul "Monopoly"

Ridley Scott va regiza un film despre jocul "Monopoly" (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Filmul "Monopoly", o colaborare între firma de jucării Hasbro şi studiourile Universal, va avea ca protagonişti nume sonore din industria cinematografică. Ridley Scott a fost desemnat oficial să regizeze acest proiect şi urmează să-i dea un aer futuristic, precum cel din celebrul său film, "Vânătorul de recompense" (1982). Scenarista Pamela Pettler, care a semnat scenariul pentru "Mireasa moartă" (2005) şi "Monster House - Casa e un monstru!" (2006), va scrie o poveste SF inspirată din faimosul joc de societate.

"Monopoly" este produsul Hasbro care a inspirat cel mai recent un film pentru marele ecran. Aşa cum a arătat şi filmul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", un mare succes de anul trecut, studiourile şi regizorii de film au devenit tot mai interesaţi în atragerea unor noi segmente de public deja formate, cele ale admiratorilor jocurilor video sau ale jucăriilor.

Universal are şi alte proiecte în derulare realizate împreună cu firma Hasbro. Michael Bay, regizorul filmului "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", va produce un film de animaţie inspirat din tabla de spiritism "Ouija Board", în timp ce un proiect care urmează să fie produs în viitor este un remake după clasicul "Battleship". Pe de altă parte, vara viitoare, studiourile Paramount vor lansa un film inspirat din personajul "G.I.Joe", unul dintre eroii-jucărie ai firmei Hasbro.

Regizorul britanic Ridley Scott, născut pe 30 noiembrie în South Shields (Marea Britanie), a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001), a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA, şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Dintre filmele de succes pe care le-a regizat fac parte "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007) şi "Un ghem de minciuni" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici