Rihanna a fost premiată cu Fashion Icon Award 2014

Cântăreaţa Rihanna a fost premiată cu Fashion Icon Award 2014 de Consiliul creatorilor de modă din America (CFDA), distincţie care îi va fi înmânată în luna iunie, la New York.

239 afișări
Imaginea articolului Rihanna a fost premiată cu Fashion Icon Award  2014

Rihanna a fost premiată cu Fashion Icon Award 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rihanna va primi acest premiu la ceremonia Fashion Awards 2014, ce va avea loc pe 2 iunie, la New York, pentru ţinutele sale îndrăzneţe şi pentru stilul aflat în continuă evoluţie, informează contactmusic.com.

"Suntem mândri să îi acordăm Rihannei premiul Fashion Icon Award, din partea CFDA, pentru impactul său asupra industriei modei, în calitate de cel mai captivant ambasador din ultimii ani", a declarat Steven Kolb, director executiv al acestei organizaţii.

În afară de cariera muzicală, Rihanna s-a implicat activ şi în lumea modei, creând o colecţie de haine pentru brandul britanic de îmbrăcăminte River Island.

Printre vedetele premiate în anii trecuţi cu Fashion Icon Award se numără Lady Gaga, Iman, Kate Moss, Johnny Depp şi Nicole Kidman.

Gala Fashion Awards, organizată de CFDA, va avea loc pe 2 iunie, la New York.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy. La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici