Rihanna apare topless pe coperta revistei Vogue Brazilia - FOTO

Rihanna a pozat topless în numărul aniversar pe luna mai al revistei Vogue Brazilia, disponibil cu două versiuni de copertă pe care apare cântăreaţa originară din Barbados.

841 afișări
Imaginea articolului Rihanna apare topless pe coperta revistei Vogue Brazilia - FOTO

Rihanna apare topless pe coperta revistei Vogue Brazilia - FOTO (Imagine: Hepta)

Mai multe instantanee din timpul şedinţei foto au fost publicate de Rihanna pe contul ei de Instagram, informează dailymail.co.uk.

Şedinţa foto a avut loc pe plaja Ilha Grande, din Rio de Janeiro, pentru un număr special al revistei, ajunsă la cea de-a 39-a ediţie, care a apărut cu două versiuni de copertă.

Pentru prima versiune de copertă, Rihanna apare într-o rochie decoltată de un verde metalic, iar în cea de-a doua versiune, cântăreaţa pozează topless, cu capul uşor aplecat din profil.

De asemenea, artista R&B, în vârstă de 26 de ani, a postat versiunile de copertă pe platformele Twitter şi Instagram, cu mesajul: "Sunt «litera G» din Vogue! E prea târziu acum?", făcând aluzie la faptul că, în prima variantă a revistei, capul său acoperă litera "G" din titlul Vogue.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat în 2012, an în care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".

De asemenea, Rihanna va porni, în august, într-un mini-turneu în Statele Unite, împreună cu Eminem, pentru a susţine o serie de concerte în New York, Los Angeles şi Detroit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici