Rihanna ar putea juca în remake-ul filmului "The Bodyguard" (Video)

Rihanna a avut câteva întâlniri cu mai mulţi producători din lumea filmului, la sfârşitul săptămânii trecute, la New York, potrivit unor surse apropiate artistei originare din Barbados, deşi purtătorii de cuvânt ai cântăreţei neagă aceste informaţii, relatează accesshollywood.com.

221 afișări
Imaginea articolului Rihanna ar putea juca în remake-ul filmului "The Bodyguard" (Video)

Rihanna ar putea juca în remake-ul filmului "The Bodyguard"

Potrivit publicaţiei The New York Daily News, Rihanna a participat la mai multe întâlniri, la New York, cu o serie de producători de film, în scopul de a obţine câteva roluri în viitoarele lor proiecte cinematografice.

Unul dintre aceste roluri va fi în remake-ul filmului "The Bodyguard", din 1992, în care au jucat Whitney Houston şi Kevin Costner.

O sursă a declarat că acest remake va fi "o versiune tânără şi sexy" a filmului original, în care actorul Channing Tatum, starul din filmul "G.I. Joe: The Rise of Cobra", va relua rolul interpretat de Kevin Costner.

"Înainte de incidentul cu Chris (Chris Brown - n.r.), Rihanna primea multe scenarii de film. Îşi dorea de multă vreme să joace în filme", a declarat aceeaşi sursă. Presa americană a vehiculat numele cântăreţei R&B pe afişul viitorului film din seria "Îngerii lui Charlie" şi într-un alt proiect cinematografic alături de Justin Timberlake.

Contactaţi de presa americană, purtătorii de cuvânt ai Rihannei au negat faptul că artista s-ar fi întâlnit cu reprezentanţi din lumea filmului pentru a discuta o potenţială participare a cântăreţei în viitoarele lor proiecte cinematografice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici