Rihanna are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra - FOTO

Cântăreaţa Rihanna are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra, inclusă în zona interactivă dedicată muzicii, alături de statuile lui Britney Spears, Kylie Minogue, Lady Gaga şi a regretatei Amy Winehouse.

440 afișări
Imaginea articolului Rihanna are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra - FOTO

Rihanna are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem extrem de încântaţi să o primim pe Rihanna la muzeul Madame Tussauds din Londra. Includerea statuii ei în colecţia muzeului nu ar fi putut fi mai potrivită, de vreme ce va concerta în cadrul turneului «Loud», săptămâna aceasta, în capitală", a spus Liz Edwards, PR Manager.

Statuia a fost finalizată în patru luni şi a costat 150.000 de lire sterline (173.000 de euro), informează contactmusic.com.

Printre celebrităţile care au câte o statuie din ceară la muzeul londonez se numără Justin Bieber, David Beckham şi Brad Pitt.

Rihanna, în vârstă de 23 de ani, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici