Rihanna, dată în judecată din cauza videoclipului "S&M"

Rihanna a fost dată în judecată de un fotograf, pe motiv că artista ar fi copiat o imagine realizată de el, pe care a inclus-o în videoclipul ei "S&M".

359 afișări
Imaginea articolului Rihanna, dată în judecată din cauza videoclipului "S&M"

Rihanna, dată în judecată din cauza videoclipului "S&M"

Fotograful Philip Paulus declară că o imagine în care cântăreaţa este acoperită strâns cu o folie de celofan desenată cu litera "X" este copiată din nişte fotografii de-ale sale din seria "Paperworld", scrie revista Rolling Stone.

Potrivit nme.com, aceasta este a doua oară când artista este dată în judecată de un fotograf, referitor la imaginile din videoclipul său. În februarie, fotograful David LaChappelle i-a dat în judecată pe cântăreaţă, pe Def Jam Recordings şi pe Black Dog Films, pe motiv că opt scene din videoclip au fost copiate din albumele lor.

Avocatul Rihannei a negat acuzaţiile, menţionând că plângerea lui LaChappelle "a încercat să monopolizeze un subiect în două media diferite". Avocaţii artistei au mai spus că fotografia şi filmul sunt două lucruri diferite şi că, indiferent de faptul că tema este aceeaşi, rezultatul este diferit.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici