Rihanna: Îmi place să fiu legată şi biciuită în dormitor

Rihanna a vorbit despre preferinţele ei sexuale într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, cântăreaţa mărturisind că este "puţin masochistă în dormitor" şi că îi place să fie "pălmuită peste fese" de un partener dominator, informează femalefirst.co.uk.

274 afișări
Imaginea articolului Rihanna:  Îmi place să fiu legată şi biciuită în dormitor

Rihanna: Îmi place să fiu legată şi biciuită în dormitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani, despre care presa americană a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că ar avea o relaţie cu actorul Colin Farrell, a spus că adoră să fie dominată în dormitor, precizând că îi place să fie "legată şi pălmuită peste fese".

"Cred că sunt puţin masochistă. Îmi place să mă simt ca şi cum aş aparţine cuiva. Îmi place să fiu legată şi plesnită peste fese. Îmi place să fiu biciuită. E ciudat, dar îmi place. Însă prefer să fiu spontană. Biciurile şi lanţurile sunt prea planificate. Trebuie să te opreşti din ceea ce faci şi să cauţi biciul. Prefer ca ei să-şi folosească mâinile", a declarat Rihanna.

Cântăreaţa originară din Barbados a fost agresată în februarie 2009 de fostul ei iubit Chris Brown, care a fost apoi plasat în regim de eliberare condiţionată pentru cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii.

Rihanna a vorbit în acelaşi interviu despre copilăria ei dificilă şi relaţia turbulentă cu tatăl ei, Ronald Fenty, care obişnuia să prizeze cocaină în faţa ei, pe când Rihanna avea doar nouă ani.

Artista consideră că alegerile pe care le face în viaţă ar putea fi influenţate de comportamentele la care a asistat în copilărie.

"Cred că sunt puţin masochistă, dar am realizat acest lucru abia recent. Cred că este un lucru comun în cazul persoanelor care au asistat la abuzuri în copilărie", a declarat Rihanna.

"Întotdeauna mi-era teribil de frică de ziua de vineri, pentru că el (tatăl ei, n.r.) putea să vină beat acasă. Era ziua de salariu, iar jumătate din el era cheltuit pe alcool", a adăugat cântăreaţa.

Videoclipul piesei "S&M", cel mai recent single interpretat de Rihanna, a generat deja numeroase controverse, fiind interzis în 11 state la o zi după ce a fost lansat, la sfârşitul lunii ianuarie, deoarece scenele pe care le conţine, inspirate din tehnicile sado-masochiste şi fetişiste, au fost considerate a fi mult prea şocante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici