Rihanna, în sutien şi chiloţi la un festival din ţara sa natală - FOTO

Rihanna şi-a făcut apariţia la un festival din ţara sa natală, Barbados, şi a defilat alături de alţi oameni, îmbrăcată într-un costum format doar din sutien şi chiloţi.

4210 afișări
Imaginea articolului Rihanna, în sutien şi chiloţi la un festival din ţara sa natală - FOTO

Rihanna, în sutien şi chiloţi la un festival din ţara sa natală

Cântăreaţa a fost în centrul atenţiei, arătând că nu are deloc inhibiţii şi alăturându-se mulţimii care a sărbătorit Kadooment Day, un festival tradiţional din Barbados, scrie dailymail.co.uk.

Costumul roşu al Rihannei, format dintr-un sutien şi o pereche de chiloţi şi decorat cu pietre, a atras atenţia celorlalţi participanţi la paradă. Cântăreaţa a accesorizat ţinuta cu o pereche de ciorapi plasă şi a purtat pe cap o coroană cu pene.

Rihanna a dansat, a trimis sărutări mulţimii, a băut şi a vorbit cu prietenii în timpul petrecerii şi nu a părăsit parada nici la începerea ploii.

Grand Kadooment este sărbătoarea încheierii recoltării în Barbados. În luna iunie, Rihanna a devenit ambasadorul oficial al ţării sale natale.

Rihanna va lansa acest parteneriat printr-un concert pe care îl va susţine în oraşul Bridgetown, capitala ţării, în luna august, eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album ai ei, intitulat "Loud".

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici