Rihanna, internată într-o clinică americană. Care au fost simptomele resimţite de cântăreaţă - FOTO

Cântăreaţa Rihanna, care a acuzat simptome de epuizare şi deshidratare, a fost internată în urmă cu câteva zile într-o clinică din Statele Unite.

567 afișări
Imaginea articolului Rihanna, internată într-o clinică americană. Care au fost simptomele resimţite de cântăreaţă - FOTO

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista în vârstă de 24 de ani a început să se simtă destul de rău în seara de luni, în timp ce participa la gala anuală Costume Institute de la Muzeul Metropolitan din New York (Oscarurile din industria modei), informează express.co.uk.

Cântăreaţa a fost transportată la secţia de urgenţe a unui spital din Statele Unite, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, unde a primit tratament contra epuizării şi deshidratării.

Rihanna a postat ulterior pe Twitter o fotografie care o înfăţişează cu o perfuzie în braţ.

După această internare, care a fost de scurtă durată, medicii i-au permis cântăreţei să călătorească cu avionul spre Los Angeles.

Pentru a-şi linişti fanii, artista a postat apoi o altă fotografie peTwitter, pozând în faţa avionului, pe pista de decolare.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici