Rihanna îşi lansează noul single, "You Da One"

Rihanna lansează vineri noul single "You Da One" de pe viitorul ei album "Talk That Talk", după ce primul single "We Found Love", lansat pe 22 septembrie, a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 cu o săptămână în urmă, potrivit Universal Music România.

501 afișări
Imaginea articolului Rihanna îşi lansează noul single, "You Da One"

Rihanna (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cel de-al şaselea album de studio al Rihannei, "Talk That Talk", va fi disponibil începând cu 21 noiembrie.

În ultima săptămână şi jumătate, cei peste 46 de milioane de fani ai Rihannei de pe Facebook (unde a fost desemnată cea mai populară artistă) şi alţi peste 9 milioane de fani de pe Twitter lucrează intens la a debloca toate exclusivităţile de pe album.

Acum două zile, fanii au îndeplint misiunea "Rihanna Navy" şi au deblocat pre-comanda iTunes a albumului "Talk That Talk".

Vineri, Rihanna îşi răsplăteşte zecile de milioane de fani din toată lumea cu deblocarea celui de-al doilea single de pe "Talk That Talk" - "You Da One" (produs de Dr. Luke).

Până acum, "Unlocked" a atras peste 500 de milioane de impresii pe Facebook şi creşteri semnificative ale numărului de fani pe Twitter şi Facebook - două milioane, respectiv 1,5 milioane de fani.

Săptămâna trecută, Rihanna a rescris istoria Billboard, cu primul single de pe albumul "Talk That Talk" - "We Found Love" (feat. Calvin Harris) -, devenit al unsprezecelea său hit numărul 1 în topul Hot 100.

Rihanna are astfel o colecţie de 20 de hit-uri ajunse în primele 10 poziţii ale acestui clasament, în doar şase ani şi patru luni, mai rapid decât orice alt artist solo (conform billboard.com). Intervalul de timp bate recordul precedent, deţinut de Madonna, cu cinci luni. Singurii a căror performanţă o depăşeşte pe cea a Rihannei sunt The Beatles.

Rihanna intră într-un cerc restrâns, fiind a cincea femeie care reuşeşte astfel de performanţe, conform billboard.com, după Madonna (cu 37 de piese în top 10), Mariah Carey şi Janet Jackson (cu 27 de piese fiecare) şi Whitney Houston (cu 23 de piese în top 10).

"We Found Love", alimentat de un videoclip cinematografic îndrăzneţ, regizat de Melina, este unul dintre cele mai rapide hit-uri în escaladarea top-urilor. Urcarea până pe primul loc vine după patru săptămâni de poziţionare în Top 10 Hot 100.

"We Found Love" este totodată şi cel de-al 16-lea hit al Rihannei care ajunge pe cea mai râvnită poziţie a topului Billboard Dance.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici