Rihanna, premiul pentru cel mai bun videoclip la MTV Video Music

Rihanna, cântăreaţa originară din Barbados, a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru melodia "Umbrella", surclasând nume consacrate precum Justin Timberlake şi Beyonce Knowles, la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music, care a avut loc duminică, la Las Vegas, transmite AFP

4 afișări
Imaginea articolului Rihanna, premiul pentru cel mai bun videoclip la MTV Video Music

Rihanna, premiul pentru cel mai bun videoclip la MTV Video Music

Melodia "Umbrella" a fost recompensată şi cu premiul pentru "single-ul monstru" al anului.

Cântăreţul american Justin Timberlake, nominalizat la şapte categorii, a plecat acasă cu patru premii, printre care s-a numărat şi cel la categoria "cel mai bun cântăreţ al anului".

Beyonce Knowles, nominalizată şi ea la şapte categorii, a primit doar un premiu, pentru cea mai impresionantă colaborare muzicală a anului, pentru melodia cântată împreună cu diva latino Shakira, "Beautiful Liar".

Starul muzicii hip-hop Kanye West a plecat acasă cu mâna goală, după ce a fost nominalizat la cinci categorii de premii. Cântăreţul şi-a manifestat indignarea faţă de faptul că Britney Spears a fost aleasă să cânte în deschiderea galei de premii: "Nu pot să cred că va cânta. Nu a mai scos niciun hit de câţiva ani".

A 24-a ediţie a MTV Video Music Awards (MTV VMA), eveniment considerat a fi versiunea mai relaxată a premiilor Grammy - care recunoaşte performanţele remarcabile din industria muzicii -, a avut loc anul acesta, în premieră, la Las Vegas. Organizatorii au sperat că astfel vor înregistra o creştere a audienţei, care a scăzut continuu în ultimii trei ani. Ceremonia MTV VMA de anul trecut, care a avut loc la New York, a atras 5,8 milioane de telespectatori, în scădere de la opt milioane în 2005 şi 10,3 milioane în 2004, potrivit statisticilor Nielsen Media Research.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici