Rihanna s-a luat de fosta iubită a lui Chris Brown. Cum a insultat-o cântăreaţa pe Karrueche Tran

Rihanna a insultat-o pe modelul Karrueche Tran, fosta iubită a rapperului Chris Brown, spunând într-un mesaj postat pe Twitter că aceasta este "o corvoadă".

1276 afișări
Imaginea articolului Rihanna s-a luat de fosta iubită a lui Chris Brown. Cum a insultat-o cântăreaţa pe Karrueche Tran

Karrueche Tran (Imagine: Hepta)

Rihanna, despre care presa americană spune că s-a împăcat, de curând, cu fostul ei iubit Chris Brown, în ciuda faptului că acesta a agresat-o fizic în 2009, a postat pe Twitter un mesaj în care s-a referit indirect la Karrueche Tran, informează femalefirst.co.uk.

"Dacă începi să te simţi ca o corvoadă pentru cineva, atunci probabil aşa şi eşti!", a scris celebra cântăreaţă născută în Barbados, într-un mesaj postat vineri pe Twitter.

Un prieten apropiat al cântăreţei a declarat pentru site-ul HollywoodLife.com că aceasta nu a fost niciodată îngrijorată din cauza relaţiei pe care fostul ei iubit a avut-o cu modelul Karrueche Tran. După o relaţie care a durat un an, Chris Brown a părăsit-o pe Karrueche la începutul lunii octombrie, iar motivul acestei despărţiri este, potrivit presei americane, "prietenia" dintre Brown şi Rihanna.

"Aşa a fost scris să se întâmple. Nu poţi să opreşti o fată care este îndrăgostită. Pur şi simplu nu poţi. Ea este fericită pentru această împăcare, iar ceea ce este amuzant în această poveste este tocmai faptul că ea (Rihanna, n.r.) nu a considerat-o niciodată pe fosta iubită a lui Chris drept o ameninţare. Rihanna nici măcar nu îi cunoaşte numele. Nu l-a menţionat niciodată", a spus aceeaşi sursă.

Prietenii Rihannei spun că artista în vârstă de 24 de ani - care va lansa în luna noiembrie un nou album de studio, intitulat "Unapologetic" - se pregăteşte să anunţe în mod public, după această lansare, faptul că s-a împăcat cu Chris Brown. Totodată, ei spun că artista este mai fericită şi mai încrezătoare ca niciodată după ce s-a împăcat cu fostul ei iubit.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011).

Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici