Rihanna şi Chris Brown au petrecut prima zi de Crăciun împreună - FOTO

Rihanna şi fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, au petrecut prima zi de Crăciun împreună.

639 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi Chris Brown au petrecut prima zi de Crăciun împreună - FOTO

Rihanna şi Chris Brown au petrecut prima zi de Crăciun împreună

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a părăsit insula natală, Barbados, pentru a petrece Crăciunul la Los Angeles, alături de fostul ei iubit, în vârstă de 23 de ani, informează dailymail.co.uk.

Cei doi artişti au fost fotografiaţi împreună, îmbrăţişându-se adeseori, zâmbind, glumind şi flirtând unul cu celălalt, pe întreaga durată a meciului dintre echipele de baschet LA Lakers şi New York Knicks, ce a avut loc marţi, la Staples Centre din Los Angeles.

Rihanna şi Chris Brown nu au fost singurele vedete care au asistat la acest meci de baschet, în public aflându-se alţi doi muzicieni celebri: rapperul Snoop Lion şi Anthony Kiedis - solistul trupei Red Hot Chili Peppers.

Deşi nu a făcut niciun comentariu pe Twitter despre relaţia ei complicată cu Chris Brown şi despre vacanţa lor de Crăciun, Rihanna a postat totuşi pe această platformă de microblogging o fotografie în care a pozat alături de acesta, o fotografie în care poartă o scufiţă de Moş Crăciun şi o alta în care apare alături de două prietene.

Rihanna şi Chris Brown s-au împăcat la începutul acestui an, deşi rapperul se află încă sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată, după ce a bătut-o pe iubita lui în 2009.

Relaţia celor doi a reprezentat subiectul multor speculaţii apărute în presa internaţională pe parcursul acestui an, în urma unor mesaje considerate "criptice" postate de cele două vedete pe Twitter.

Rihanna a postat apoi pe reţeaua Instagram, pe 18 decembrie, un mesaj care părea să confirme faptul că s-a despărţit din nou de Chris Brown.

"E neplăcut când eşti celibatar. Singurul lucru pe care reuşesc să îl fac este să mă întreb tot timpul ce dracu' vreau să fac mai departe", a scris cântăreaţa.

Potrivit presei internaţionale, acest mesaj a fost postat după ce rapperul Chris Brown a participat la o petrecere la care au fost prezente mai multe top-modele şi după ce luase masa cu fosta lui iubită, Karrauche Tran, în Dubai.

Ulterior, Rihanna şi Chris Brown au postat pe Twitter fotografii mai vechi ale lor, de pe vremea când formau un cuplu, lăsând să se înţeleagă că le este dor de acele timpuri.

Într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, Rihanna l-a descris pe Chris Brown drept "iubirea vieţii (sale)" şi a vorbit despre complicatele sentimente pe care le are faţă de bărbatul care a fost condamnat pentru faptul că a agresat-o.

Rihanna a spus că l-a iertat pe Chris Brown pentru agresiunea brutală căreia i-a fost victimă şi consideră că este singura persoană care ar putea să îl ajute pe rapper să depăşească acel moment dificil.

"Am crezut că îl urăsc pe Chris, dar am înţeles apoi că iubirea noastră a fost aceea care a fost murdărită. A părut că era vorba de ură, pentru că a fost ceva urât, a fost furie, a fost nemulţumire, a fost ceva murdar, iar eu am înţeles aceste lucruri în cele din urmă. A trebuit să îl iert, pentru că ţin încă foarte mult la el. În momentul în care am înţeles asta, am început să trăiesc din nou", a declarat cântăreaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici