Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun în 2015

Un reprezentant al companiei Live Nation a confirmat zvonurile care sugerau că Rihanna şi rapperul Kanye West vor susţine un turneu comun în 2015, după ce a publicat, din eroare, pe internet, informaţii confidenţiale despre un concert pe care cei doi artişti îl vor susţine împreună în Estonia.

138 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun în 2015

Rihanna şi Kanye West pregătesc un turneu comun în 2015 (Imagine: HEPTA)

Presa internaţională a anunţat recent că Rihanna şi Kanye West vor susţine un turneu comun în a doua jumătate a acestui an, însă un anunţ oficial nu a fost deocamdată făcut de managerii celor doi artişti, informează contactmusic.com.

Cu toate acestea, un angajat din Finlanda al companiei Live Nation, specializată în organizarea de concerte şi turnee, a lăsat să se înţeleagă faptul că acest turneu va avea loc cu adevărat, după ce a publicat pe site-ul companiei o serie de detalii despre un concert pe care Rihanna şi Kanye West îl vor susţine la Tallinn, în Estonia, pe 25 iulie.

Acel mesaj a fost şters la scurt timp după aceea, însă el a fost fotografiat şi înregistrat de mai mulţi fani vigilenţi ai celor doi artişti, afirmă site-ul ConsequenceofSound.net.

Agenţii de presă ai cântăreţilor Rihanna şi Kanye West şi avocaţii companiei Live Nation nu au făcut deocamdată niciun comentariu în legătură cu aceste informaţii.

Prieteni buni de foarte mulţi ani, Kanye West şi Rihanna, lucrează fiecare la albume noi care vor fi lansate în acest an. Ei au mai susţinut un turneu comun în 2008, când Rihanna a acceptat să cânte în mai multe concerte din cadrul turneului mondial "Glow In The Dark" susţinut de rapperul Kanye West.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici