Rihanna şi T.I. cântă "Dragostea din tei" (Video)

Celebra cântăreaţă americană Rihanna a realizat, alături de rapper-ul T.I. un remake după piesa "Dragostea din tei", ale cărei drepturi de autor sunt deţinute de Dan Bălan, coverul celor doi artişti R&B numindu-se "Livin' Your Life".

2899 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi T.I. cântă "Dragostea din tei" (Video)

Rihanna şi T.I. cântă "Dragostea din tei" (Video)

Potrivit managementului lui Dan Bălan, acesta şi-a dat acordul săptămâna trecută pentru realizarea acestui remake, cererea de autorizare venind din partea producătorilor lui T.I, prin intermediul casei de publishing EMI.

"Cred că orice compozitor din lume îşi doreşte ca piesa lui să fie interpretată de artistul momentului. Faptul că «Dragostea din tei» va fi interpretată de doi dintre artiştii momentului - T.I şi Rihanna - mă bucură nespus de tare. Le urez succes", a declarat Dan Bălan.

Dintre hiturile din ultimii zece ani, "Dragostea din tei", cunoscută peste hotare şi ca "Numa Numa Song", este una dintre cele mai exploatate piese dance din întreaga lume.

"Livin' Your Life"

"Dragostea din tei"

Trupa O-Zone s-a destrămat în 2005, după ce devenise cunoscută pe plan mondial. În Japonia, "Disc O Zone" a fost declarat albumul cu cele mai mari vânzări, obţinând nouă discuri de platină.

De asemenea, single-ul "Dragostea din tei" a generat o întreagă "isterie" internaţională, situându-se pe locul întâi în topurile din 27 de ţări europene şi staţionând timp de 12 săptămâni în Eurochart Hot 100 Singles, realizat de revista muzicală Billboard.

Pe lângă acestea, albumul care conţine hitul "Dragostea din tei" a avut cifre de vânzări record, în Norvegia fiind premiat cu triplu Disc de Platină şi un Disc de Aur, în Germania şi Belgia cu câte un Disc de Platină, în Austria şi Finlanda cu câte un Disc de Aur. De asemenea, piesa a beneficiat, de-a lungul timpului, de 40 de adaptări în 12 limbi.

În 2006, după despărţire, Arsenie şi Radu au lansat fiecare câte un album în variantă solo - însă fără succese notabile. De asemenea, şi Dan Bălan a revenit pe scena muzicală, anul trecut, cu proiectul "Crazy Loop".

Rihanna, născută pe 20 februarie 1988, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, este o cântăreaţă din Barbados, care în ultimii trei ani s-a bucurat de o ascensiune fulminantă în topurile muzicale. După un premiu Grammy, colaborări cu nume precum Jay-Z, Ne-Yo, Maroon 5 şi trei albume de studio cu vânzări de milioane de copii, ea se bucură de succes mondial cu hituri precum "Umbrella", "Pon de Replay", "Unfaithful", "Don't Stop the Music" şi "Disturbia".

Clifford Joseph Harris Jr., născut pe 25 septembrie 1980, mai cunoscut sub numele de scenă T.I., este un rapper american, compozitor, producător şi actor. Pe lângă colaborarea cu Rihanna, el a mai lucrat şi cu Nelly, Busta Rhymes, Ciara, Rick Ross, Lil Wayne, Jay-Z, Eminem, Kanye West şi Ludacris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici