Ringo Starr nu mai vrea să dea autografe fanilor (Video)

Ringo Starr, fostul toboşar al celebrei trupe britanice Beatles, şi-a rugat fanii să nu-i mai trimită scrisori şi cereri de autografe după data de 20 octombrie 2008, deoarece are foarte multe lucruri de făcut, conform declaraţiei recente a artistului.

17 afișări
Imaginea articolului Ringo Starr nu mai vrea să dea autografe fanilor (Video)

Ringo Starr nu mai vrea să dea autografe fanilor

Starr, în vârstă de 68 de ani, a făcut acest anunţ printr-o înregistrare video, cu titlul "Iertaţi-mă, dar nu mai dau autografe", care a fost postată pe site-ul său oficial (www.ringostarr.com).

Purtând ochelari de soare şi făcând semnul păcii, Ringo Starr i-a rugat pe fanii lui să nu-i mai trimită nicio scrisoare pe niciuna dintre adresele lui de email, spunând că nu va mai semna niciun autograf după data de 20 octombrie.

"Vă anunţ cu multă pace şi dragoste. Am prea multe de făcut. Nu-mi mai trimiteţi cereri de autografe, vă rog. Vă mulţumesc. Şi nici pentru obiecte. Nimic", a declarat artistul, care a continuat cu precizarea că acesta a fost un mesaj serios pentru toţi cei care îi urmăresc cariera.

Starr, care provine din Liverpool, Marea Britanie, la fel ca şi colegii săi din trupa Beatles, Paul McCartney, John Lennon şi George Harrison, trăieşte în prezent mai mult în Los Angeles şi în Franţa.

Ringo Starr a lansat peste 12 albume după destrămarea grupului Beatles, în 1970, iar cel mai recent a fost "Liverpool 8", scos pe piaţă în ianuarie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici