Ringo Starr va lansa un nou album de studio în 2015

Ringo Starr, fostul toboşar al trupei The Beatles, a anunţat, duminică, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul YouTube că va lansa un nou album de studio în anul 2015, informează site-ul revistei New Musical Express.

99 afișări
Imaginea articolului Ringo Starr va lansa un nou album de studio în 2015

Ringo Starr va lansa un nou album de studio în 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul album reprezintă primul material discografic al rockerului britanic după o pauză de trei ani.

"Am terminat înregistrările pentru noul meu album, am terminat mixajul de sunet şi, anul viitor, îl voi lansa cu ajutorul casei de discuri Universal", a declarat Ringo Starr, în acel mesaj video.

Muzicianul a lăsat, de asemenea, să se înţeleagă că ar putea susţine şi un turneu de promovare a noului său disc, în februarie şi martie, alături de grupul său, All-Starr Band.

Albumul va fi cel de-al 18-lea LP din cariera rockerului în vârstă de 74 de ani. Precedentul material discografic lansat de Ringo Starr s-a intitulat "Ringo 2012" şi a apărut pe piaţă în urmă cu aproape trei ani. Titlul noului album nu a fost deocamdată dezvăluit.

Ringo Starr, născut pe 7 iulie 1940, a format alături de John Lennon, Paul McCartney şi George Harrison trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici