Robbie Williams a stabilit un nou record Guinness - VIDEO

Spectacolul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams l-a susţinut, marţi, la Londra a fost difuzat în 250 de cinematografe din lume şi a stabilit un nou record mondial, devenind concertul live cu cel mai mare număr de proiecţii simultane în sălile de cinema, informează Reuters.

26 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a stabilit un nou record Guinness - VIDEO

Robbie Williams a stabilit un nou record Guinness (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii Guinness Book of World Records au confirmat faptul că spectacolul susţinut, marţi, de Robbie Williams la BBC Electric Proms, difuzat prin satelit în 23 de ţări, reprezintă "concertul live cu cele mai multe difuzări simultane".

Printre ţările europene în care acest concert a fost difuzat, în sălile de cinematograf, se numără Germania, Spania, Suedia, Elveţia. Recitalul lui Robbie Williams a fost difuzat şi în România, la The Light Cinema din Bucureşti.

Proiecţii suplimentare ale concertului vor avea loc în săptămânile următoare, în Mexic, Australia, Africa de Sud şi în Noua Zeelandă.

Concertul a fost orchestrat de Trevor Horn, producătorul noului album al lui Williams, "Reality Killed The Video Star", şi a fost susţinut alături de o orchestră.

Williams a stabilit în trecut un alt record Guinness, când turneul său din 2006, intitulat "Close Encounters", a vândut peste 1,6 milioane de bilete într-o singură zi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici