Robbie Williams despre cariera sa: Este ca o ruletă rusească

Cântăreţul Robbie Williams a declarat că viaţa în showbiz este "ca o ruletă rusească", mărturisind că, în decursul anilor în care a apărut pe scenă, s-a luptat cu depresia şi dependenţa de alcool şi droguri.

392 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams despre cariera sa: Este ca o ruletă rusească

Robbie Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul de 39 de ani mărturiseşte într-un interviu că, atunci când vine vorba de urcatul pe scenă, totul este "o ruletă rusească". "Trebuie să fii puţin nebun să faci meseria asta", a declarat el într-un interviu care a fost difuzat joi, potrivit Daily Mail

Robbie Williams a renunţat la o viaţă "condimentată" de alcool şi droguri pentru una de familist, alături de soţia sa Ayda şi fiica Teddy.

"Este ca o ruletă rusească", a spus el despre condiţia de artist. "Câteodată mă simt ca un cal de curse care nu vrea să participe la competiţie", a spus el.

"Sunt zile în care te trezeşti în formă, altele în care nu ai chef. Ăsta este şi un aspect care face lucrurile interesant. Niciodată nu ştii unde o să ajungi", a mai mărturisit Robbie Williams, adăugând că se teme foarte tare de statutul de artist după vârsta de 40 de ani. "Nu există staruri pop peste vârsta de 40 de ani. Există Madonna dar se pune problema dacă ea e un star pop sau mai mult de atât" , a adăugat el.

Williams nu s-a sfiit să spună că are regrete legate de viaţa sa personală, dar şi de cea profesională.

"Nu sunt lucruri la care mă gândesc cu plăcere dar sunt om, nu?", a spus el . "Am regrete legate de câteva single-uri şi albume pe care le-am lansat, dar şi legate de câţiva oameni cu care am vorbit", a mărturisit Williams.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002 în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat, în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star", în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai pală în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici