Robbie Williams, din nou pe scenă alături de Take That

Robbie Williams va urca din nou pe scenă alături de fosta sa trupă, Take That, de care s-a despărţit în 1995, după ce Gary Barlow l-a invitat să ia parte la un concert caritabil, care va avea loc luna viitoare, la Londra, informează femalefirst.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams, din nou pe scenă alături de Take That

Robbie Williams, din nou pe scenă alături de Take That (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robbie Williams, care de curând a lansat un nou single, "Bodies", se va alătura foştilor săi colegi doar pentru acest eveniment.

"Da, ceva chiar se va întâmpla. Eu şi Gary ne-am întâlnit des în ultima vreme şi am discutat", a confirmat Williams.

La concertul caritabil, care va fi organizat de fundaţia Children in Need la Royal Albert Hall din Londra, va urca pe scenă cântăreţul Mika.

Acesta s-a arătat foarte încântat de revenirea lui Robbie alături de Take That. "Sunt un mare fan al lui Robbie şi îmi place mult noul lui single, «Bodies»", a spus acesta.

Între timp, Robbie Williams şi-a dus iubita la o "vânătoare de extratereştri".

Excentricul cântăreţ, care s-a mutat înapoi în Marea Britanie, după ce a petrecut mai mulţi ani în California, a făcut mai multe vizite nocturne în Cradle Hill, lângă Warminster, în sudul Angliei, alături de actriţa Ayda Field, pentru a căuta OZN-uri.

Robbie, în vârstă de 35 de ani, este pasionat de viaţa extraterestră şi susţine că a văzut trei OZN-uri până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici