Robbie Williams îl va însoţi pe Hugh Jackman în turneul acestuia din Marea Britanie

Actorul australian Hugh Jackman, aflat într-un turneu mondial în care interpretează piese din filmele musical în care a jucat, a afirmat că artistul britanic Robbie Williams i se va alătura în curând în concerte, relatează contactmusic.com.

260 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams îl va însoţi pe Hugh Jackman în turneul acestuia din Marea Britanie

Robbie Williams îl va însoţi pe Hugh Jackman în turneul acestuia din Marea Britanie

Hugh Jackman, în vârstă de 50 de ani, a declarat că l-a invitat pe cântăreţul britanic să i se alăture pe scenă în seria de concerte susţinută în regat. Informaţia a venit în contextul unui interviu acordat pe covorul roşu de la gala premiilor Brit, care a avut loc la Londra, miercuri seară.

Jackman se află într-un turneu intitulat "The Man. The Music. The Show", în cadrul căruia interpretează, însoţit de o orchestră, atât piese din filme musical în care a jucat, precum "The Greatest Showman/ Omul Spectacol" şi "Les Miserables/ Mizerabilii", cât şi hituri din alte pelicule, precum şi din spectacole de pe Broadway, New York.

Spectacolele din Marea Britanie vor debuta la Manchester, pe 24 mai, şi se vor încheia la Londra, pe 3 iunie.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine". Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium". În 2010, Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici