Robbie Williams plănuieşte o revenire spectaculoasă în 2008

Cântăreţul britanic Robbie Williams, despre care se spune că este invidios pe succesul foştilor săi colegi din trupa Take That, vrea să se "răzbune", plănuind pentru anul viitor o revenire în prim planul scenei muzicale, informează FemaleFirst.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Robbie Williams plănuieşte o revenire spectaculoasă în 2008

Robbie Williams plănuieşte o revenire spectaculoasă în 2008

O sursă apropiată artistului a declarat că, în ultima vreme, lucrurile nu au mers foarte bine în cariera lui Robbie, printre altele el despărţindu-se şi de casa sa de discuri, EMI. "Ultimul său album, «Rudebox», nu a fost bine primit de critici, iar lucrurile au luat o turnură şi mai proastă atunci când Take That s-au descurcat foarte bine şi fără el", a spus sursa.

"Robbie a hotărât, însă, că a venit momentul să îşi recâştige «coroana». Lucrează la nişte materiale discografice noi şi crede că acestea sunt cele mai bune de până acum. Ar putea fi chiar un nou hit, cum a fost «Angels»".

Cântăreţul britanic a părăsit Take That în 1995 pentru o carieră solo. El s-a bucurat de un imens succes cu numeroase albume şi hituri precum "Millennium", "She's the One", "Rock DJ", "Eternity", "Somethin' Stupid" (alături de Nicole Kidman) sau "Radio". Însă la începutul acestui an, după încheierea unui turneu mondial, Robbie Williams a fost internat la dezintoxicare pentru dependenţă de cofeină şi medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici