Robbie Williams pregăteşte un contract prenupţial pentru logodnica sa

Cântăreţul britanic Robbie Williams le-a cerut avocaţilor săi să redacteze un contract prenupţial, care stipulează felul în care sunt împărţite bunurile unui cuplu după divorţ, în cazul în care posibila sa căsătorie cu actriţa Ayda Field se va destrăma, informează femalefirst.co.uk.

65 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams pregăteşte un contract prenupţial pentru logodnica sa

Robbie Williams pregăteşte un contract prenupţial pentru logodnica sa

"Sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, dar sunt foarte realişti în ceea ce priveşte presiunea la care sunt supuse mariajele dintre celebrităţi. Părinţii amândurora sunt divorţaţi şi ei nu doresc să rişte timp, bani şi dureri de cap, iar din acest motiv consideră că un contract prenupţial este vital", a declarat o sursă.

Potrivit presei britanice, cântăreţul în vârstă de 36 de ani îşi doreşte foarte mult să se căsătorească cu iubita sa, Ayda, în vârstă de 30 de ani, în cadrul unei ceremonii private, la sfârşitul acestui an.

"Ei nu îşi doresc o nuntă mare, ci o ceremonie privată. Doar câţiva prieteni apropiaţi ştiu când şi unde va avea loc", a adăugat aceeaşi sursă pentru Daily Star.

După ce a părăsit trupa Take That în 1995, Robbie Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Penultimul album solo al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici