Robbie Williams vrea să îi cumpere soţiei sale o vilă în Bahamas

Cântăreţul britanic Robbie Williams vrea să cumpere o reşedinţă de vacanţă în Bahamas, întrucât soţiei sale îi lipseşte vremea însorită după mutarea cuplului din Los Angeles la Londra.

324 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să îi cumpere soţiei sale o vilă în Bahamas

Ayda Field, Robbie Williams (Imagine: Hepta)

Artistul britanic pare să fie dispus să cheltuiască o sumă importantă pentru a o înveseli astfel pe soţia sa, Ayda Field.

"Robbie, dar mai ales Ayda, au început să simtă efectele vremii reci din Londra din ultimele săptămâni. Ei erau obişnuiţi cu vremea însorită din Los Angeles - şi aşa au început să vorbească despre vacanţe însorite. Ayda şi-a petrecut toată viaţa în Statele Unite şi adoră soarele", a declarat o sursă apropiată cuplului, informează contactmusic.com.

Robbie şi Ayda intenţionează să o crească pe fiica lor, Theodora Rose, în Marea Britanie, însă Ayda doreşte ca fiica ei să petreacă o parte a anului în străinătate.

Starul britanic şi soţia lui, Ayda Field, au devenit părinţii unei fetiţe, Theodora, care s-a născut pe 18 septembrie.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Potrivit presei britanice, înainte de nuntă, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine în Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici