Robbie Williams vrea un al treilea copil: "Cred că e timpul prielnic" - VIDEO

Robbie Williams şi soţia sa Ayda Field plănuiesc să facă încă un copil, după ce Ayda l-a născut pe Charlton, acum nu mai mult de 21 de luni. Cuplul mai are un copil, pe Teddy, de trei ani, relatează contactmusic.com.

542 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea un al treilea copil: "Cred că e timpul prielnic" -  VIDEO

Robbie Williams vor un al treilea copil: "Cred că e timpul prielnic" - VIDEO

O sursă apropiată vedetelor a declarat duminică pentru The Sun: "Robbie a spus mai multor oameni că el şi Aida vor un treilea copil şi că în prezent pun planul în aplicare. Nu au făcut un secret din dorinţa lor, cred că e timpul prielnic."

Ayda a dezvăluit recent că în sfârşit fetiţa lor Teddy a început să-l placă pe fratele său de nici doi ani, deşi la început apariţia lui Charlton nu a bucurat-o. Actriţa americană a admis că Teddy nu a fost deloc impresionată de bebeluş la început, dar acum cei doi copii sunt cei mai buni prieteni. Ayda a mai destăinuit şi că le citeşte poveşti la culcare celor doi copii ai săi.

Pe de altă parte, Ayda a vorbit şi despre Robbie, numindu-l "un tată exemplar": "E foarte apropiat de cei mici, mă ajută să-i cresc."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici