Robert de Niro şi Edward Norton, din nou împreună pe marile ecrane

Actorii americani Robert de Niro şi Edward Norton urmează să joace din nou împreună, în pelicula "Stone", în regia cineastului John Curran, la opt ani după colaborarea din filmul "The Score/ Scor final", informează allocine.fr.

150 afișări
Imaginea articolului Robert de Niro şi Edward Norton, din nou împreună pe marile ecrane

Actorul Robert de Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

John Curran nu se află la prima colaborare cu Norton , ei făcând echipă şi în filmul "Vălul pictat", lansat în 2006.

În filmul "Stone", Robert de Niro va interpreta rolul unui ofiţer responsabil cu supravegherea foştilor deţinuţi care se va împrieteni cu asistentul unui profesor, interpretat de Edward Norton.

Noul proiect al regizorului John Curran, realizat după un scenariu inspirat din piesa de teatru "Junebug", a scriitorului Angus MacLachlan, confirmă preferinţa cineastului pentru colaborările cu actori celebri.

El urmează să regizeze şi pelicula "The Beautiful and the Damned", cu actriţa britanică Keira Knightley în rolul principal, iar apoi să îl transforme pe Al Pacino în generalul Napoleon, în filmul "Napoleon and Betsy".

Filmările pentru pelicula "Stone" vor începe în mai, în oraşul american Detroit.

Robert de Niro urmează să apară în filmul "Everybody's Fine", regizat de Kirk Jones, alături de Sam Rockwell, Kate Beckinsale şi Drew Barrymore.

Actorul intenţionează să lucreze din nou cu regizorul filmului "Heat", Michael Mann, pentru "Frankie Machine", un film bazat pe o adaptare a nuvelei lui Don Winslow, care va fi produs tot de compania Paramount.

Edward Norton a putut fi văzut recent pe afişul filmului "Incredibilul Hulk" şi va juca alături de Susan Sarandon în "Leaves of Grass", ce va fi lansat anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici