Robert De Niro şi Shia LaBeouf ar putea juca într-un film de spionaj inspirat din fapte reale

Actorii Robert De Niro şi Shia LaBeouf se află în negocieri avansate pentru a juca într-un film de spionaj inspirat din fapte reale.

228 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro şi Shia LaBeouf ar putea juca într-un film de spionaj inspirat din fapte reale

Robert De Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Robert De Niro ar urma să interpreteze rolul tatălui personajului atribuit actorului Shia Labeouf, intitulat "Spy's Kid", informează allocine.fr.

Filmul este inspirat din fapte reale şi dintr-o serie de articole scrise de Bryan Denson, publicate în anul 2011 în The Oregonian.

"Spy's Kid" spune povestea unui spion vinovat că şi-a trădat ţara, care îl va pregăti pe fiul său pentru a-i continua opera. Veteran al CIA, Jim Nicholson a fost condamnat în 1996 la 23 de ani de închisoare pentru trădare.

În 2004, fiul său cel mic, Nathan, a cărui carieră militară a eşuat şi care începuse să sufere de depresie, a fost instruit şi relansat de tatăl său, care îl coordonează din închisoare. Timp de un an şi jumătate, fiul va străbate lumea, vânzând secrete serviciilor secrete ruse.

Negocierile cu studiourile Paramount au demarat deja, atât pentru cei doi actori, cât şi pentru regizorul D.J. Caruso, care, dacă va semna contractul, va colabora pentru a treia oară cu Shia LaBeouf, după filmele "Suspiciunea/ Disturbia" (2007) şi "Ochi de vultur/ Eagle Eye" (2008).

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 69 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", iar în 2011 a jucat în al treilea film din franciza "Transformers".

Shia Labeouf va putea fi văzut anul viitor şi în controversatul film "Nymphomaniac", regizat de Lars von Trier, despre care se spune că va conţine scene nesimulate de sex. Actorul american în vârstă de 26 de ani a dezvăluit într-un interviu recent că, pentru a obţine rolul principal din acest film, i-a expediat regizorului danez o înregistrare video în care apărea făcând sex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici