Robert Downey Jr. şi Sam Mendes realizează împreună o versiune a "Vrăjitorului din Oz"

Sam Mendes ar putea regiza filmul "Oz The Great and Powerful", în care Robert Downey Jr. ar putea să interpreteze rolul Vrăjitorului din Oz, informează collider.com.

32 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. şi Sam Mendes realizează împreună o versiune a "Vrăjitorului din Oz"

Robert Downey Jr. şi Sam Mendes realizează împreună o versiune a "Vrăjitorului din Oz" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Production Weekly, Sam Mendes şi Robert Downey Jr. urmează să colaboreze pe baza unui scenariu scris de Mitchell Kapner.

Într-un articol publicat în revista 24 Frames se indică faptul că acest proiect cinematografic, al cărui titlu iniţial a fost "Brick", are la bază câteva fragmente din mai multe volume din seria "Vrăjitorul din Oz", de L. Frank Baum, dar şi câteva idei originale. În noua versiune, Vrăjitorul este un şarlatan care lucrează într-un circ şi care porneşte într-o adevărată "odisee", după ce ajunge în Oz.

Noul proiect cinematografic va fi realizat de studiourile Disney.

Sam Mendes are mai mult timp liber la dispoziţie în această perioadă, după ce cel de-al 23-lea film din seria "James Bond" a fost amânat pe termen nelimitat, şi ar putea accepta să regizeze un lungmetraj inspirat din cartea de benzi desenate "Preacher".

Robert Downey Jr. va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în filmul "Iron Man 2" şi va juca în continuarea lungmetrajului "Sherlock Holmes". Actorul american va face parte şi din distribuţia SF-ului "Gravity", regizat de Alfonso Cuaron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici