Robert Downey Jr. va fi din nou tată

Robert Downey Jr. va deveni din nou tată, soţia lui, Susan Downey, fiind însărcinată cu al doilea copil al cuplului, o fetiţă, a anunţat actorul miercuri, într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.

100 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. va fi din nou tată

Robert Downey Jr. (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În cursul aceleiaşi zile, actorul american, căsătorit cu Susan Downey din 2005, a revenit pe reţeaua de socializare Facebook pentru a anunţa că va avea o fetiţă, care se va naşte în noiembrie, informează contactmusic.com.

"Hm, nu ştiu dacă este «o lume a bărbaţilor», dar sunt sigur că femeile o conduc. Prin urmare, Susan şi cu mine suntem încântaţi să anunţăm că aşteptăm un copil. O fetiţă, pentru noiembrie", a spus actorul în mesajul de pe Facebook.

De asemenea, purtătorii de cuvânt ai lui Robert Downey Jr. au confirmat informaţia pentru E! News.

Robert Downey Jr. şi Susan Downey mai au un copil împreună, Exton Elliot, născut pe 7 februarie 2012.

Actorul american are, de asemenea, un fiu dintr-o căsătorie anterioară - cu actriţa Deborah Falconer -, Indio, în vârstă de 20 de ani.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", în 1992, şi pentru cel secundar din "Furtună tropicală" în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Născuţi asasini", "The Outsider", "Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele două pelicule din seria "Sherlock Holmes" şi filmul SF "Răzbunătorii/ The Avengers".

Robert Downey Jr. ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2013, cu onorarii care au totalizat anul trecut aproximativ 75 de milioane de dolari, potrivit unui clasament realizat de Women's Media Center şi publicat în luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici