Robert Pattinson ar putea fi noul Om Păianjen

Robert Pattinson, starul francizei cu vampiri "Twilight/ Amurg", ar putea fi cel care îl va înlocui pe Tobey Maguire în rolul Omului Păianjen, pentru cel de-al patrulea film al seriei, după ce acesta a anunţat că se retrage, informează dailyrecord.co.uk.

101 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson ar putea fi noul Om Păianjen

Robert Pattinson ar putea fi noul Om Păianjen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sony Pictures şi Marvel Studios au anunţat că vor amâna cu un an lansarea celui de-al patrulea film din seria "Omul Păianjen" şi că vor reveni în 2012 cu o nouă poveste, un nou regizor şi o nouă distribuţie.

Iniţial, filmul trebuia lansat pe 6 mai 2011, însă producătorul Paramount Pictures a anunţat pentru această dată o altă producţie marca Marvel, "Thor".

Numele lui John Malkovich era vehiculat pentru rolul negativ The Vulture, însă producătorii nu au confirmat nimic.

De asemenea, presa de specialitate vehiculează numele lui Robert Pattinson pentru rolul lui Peter Parker-Omul Păianjen, dar şi pe cel al lui Michael Cera.

Michael Cera

Pattinson, în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o ascensiune explozivă pe scena internaţională, în 2008, odată cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Amurg/ Twilight", care a avut încasări de 382 de milioane de dolari pe plan mondial.

El a revenit pe marile ecrane în luna noiembrie, în cel de-al doilea film din această serie, "The New Moon", dar şi în cel de-al treilea, "Eclipse", ce va fi lansat în vara acestui an.

Michael Cera, în vârstă de 21 de ani, s-a făcut remarcat în filmul "Juno", de Jason Reitman, recompensat cu un Oscar în 2008, şi a mai jucat în filme precum "Super-răi/ Superbad", "Paper Heart", "Playlist pentru Nick şi Norah/ Nick and Norah's Infinite Playlist" şi "Anul Unu/ Year One".

Acţiunea celui de-al patrulea opus din seria "Omul Păianjăn" va fi plasată în anii de liceu ai eroului Peter Parker - alter ego al justiţiarului Omul Păianjen, rol interpretat de Tobey Maguire -, care trebuia să rezolve diverse probleme ale societăţii şi să lupte cu propriile sale super-puteri.

"Studiourile Sony şi compania Marvel au o şansă unică de a duce această franciză într-o direcţie nouă şi ştiu deja că vor face o treabă extraordinară", a declarat Sam Raimi, regizorul primelor trei filme din această serie.

Primele trei filme din seria "Omul Păianjen" au generat încasări de 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial din vânzarea biletelor şi alte câteva zeci de milioane din licenţe, jucării şi alte activităţi de merchandising.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici