Robert Pattinson şi Kristen Stewart, din nou împreună. Primele fotografii ale celor doi după împăcare - FOTO, VIDEO

Presa internaţională scrie de mai multe săptămani că Robert Pattinson, unul dintre starurile francizei "Twilight", a iertat-o pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders, şi că cei doi s-ar fi mutat din nou împreună. Confirmarea acestei informaţii a venit, miercuri, cand au apărut primele poze cu cei doi, de după împăcare.

3518 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson şi Kristen Stewart, din nou împreună. Primele fotografii ale celor doi după împăcare - FOTO, VIDEO

Pictured: Kristen Stewart and Robert Pattinson together for the first time since Rupert Sanders scandal as they enjoy lunch with friends in Hollywood

Actorul britanic Robert Pattinson (26 de ani), considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, şi Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, au fost fotografiaţi, luni, în Hollywood, după ce au luat pranzul cu nişte prieteni, scrie Daily Mail.

Site-ul american Entertainment Tonight a publicat, marţi, în exclusivitate, mai multe instantanee surprinse cu cei doi duminică, într-un club din Los Angeles.

VEZI AICI FOTO

Cei doi s-au despărţit în luna iulie, când actriţa a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Însă, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Ulterior, Robert Pattinson a părăsit reşedinţa din Los Angeles în care locuia împreună cu Kristen Stewart.

Revista Us Weekly a scris, la sfarşitul lunii septembrie, că Robert Pattinson a iertat-o pe iubita lui şi că cei doi s-ar fi mutat din nou împreună.

"Cei doi locuiesc din nou împreună şi s-au împăcat", a declarat o sursă pentru revistă.

Totuşi, Robert Pattinson şi Kristen Stewart nu s-au putut întoarce exact la stadiul în care erau înainte de luna iulie, actorul fiind "foarte sensibil" şi "nesigur" pe relaţia lui cu Kristen Stewart, a mai scris US Weekly.

Cei doi se pregătesc să înceapă promovarea ultimei părţi a seriei The Twilight Saga "Breaking Dawn - 2". Prima lor apariţie publică este programată pe 28 octombrie, în Los Angeles, conform informaţiilor furnizate de Summit Pictures.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici