Robert Pattinson şi Kristen Stewart plănuiesc o nuntă "voodoo"

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile seriei de succes "Amurg/ Twilight", plănuiesc să se căsătorească în cadrul unei ceremonii oficiate de preoţi "voodoo", în decembrie, informează contactmusic.com.

353 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson şi Kristen Stewart plănuiesc o nuntă "voodoo"

Robert Pattinson şi Kristen Stewart plănuiesc o nuntă "voodoo" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi, care au refuzat până în prezent să-şi confirme relaţia, începută pe platourile de filmare ale seriei "Amurg", vor să-şi arate angajamentul unul faţă de celălalt prin această ceremonie neobişnuită.

"Kristen este destul de sumbră şi vrea ca ceremonia din decembrie să fie oficiată de preoţi voodoo din New Orleans", a declarat o sursă apropiată celor doi. "Relaţia lor a avut suişuri şi coborâşuri (...) Dar acum sunt serioşi şi vor să facă un jurământ de dragoste pentru a-şi demonstra (iubirea)", a mai spus sursa citată.

Kristen, în vârstă de 21 de ani, şi Robert, în vârstă de 24 de ani, nu vor să dezvăluie niciun detaliu despre ceremonie şi nu vor purta verighete după nuntă. Ei îşi vor face nişte tatuaje speciale pe unul din şolduri şi îşi vor oferi reciproc nişte obiecte simbol ale iubirii lor.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri cu rolurile din franciza cinematografică "Amurg/ Twilight", inspirată din romanele autoarei americane Stephenie Meyer. Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,1 miliarde de dolari. Al treilea film din serie, "Saga Amurg: Eclipsa", a avut premiera în această vară.

Kristen Stewart participă în această perioadă la filmările pentru lungmetrajul "Pe drum", o ecranizare a romanului scris de Jack Kerouac, în regia lui Walter Salles.

Robert Pattinson lucrează la rândul său pentru noua producţie "Water for Elephants", de Francis Lawrence.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici