Robert Stigwood, managerul trupei Bee Gees, a murit la vârsta de 81 de ani

Mogulul muzical australian Robert Stigwood, care a fost managerul formaţiei Bee Gees şi al artistului Eric Clapton, a decedat la vârsta de 81 de ani, au anunţat, marţi, apropiaţii acestuia, informează Reuters.

289 afișări
Imaginea articolului Robert Stigwood, managerul trupei Bee Gees, a murit la vârsta de 81 de ani

Robert Stigwood, managerul trupei Bee Gees, a murit la vârsta de 81 de ani (iMAGINE: www.thewrap.com)

Anunţul privind decesul lui Robert Stigwood a fost făcut pe reţeaua de socializare Facebook de Spencer Gibb, fiul artistului Robin Gibb, membru al trupei Bee Gees. "Vă dau o veste tristă. Naşul meu şi managerul familiei mele pentru o vreme îndelungată, Robert Stigwood, a încetat din viaţă", a scris acesta.

Producătorul Andrew Lloyd Webber, alături de care Robert Stigwood a lucrat la mai multe proiecte, a scris la rândul său pe Twitter: "Cu bine, dragă Robert. Marele om de spectacol care m-a învăţat atât de multe".

De-a lungul carierei sale, Robert Stigwood a fost producătorul mai multor musicaluri, între care se numără: "Evita", "Hair", "Jesus Christ Superstar", "Pippin" şi "Sweeney Todd".

De asemenea, Stigwood a produs filme precum "Grease", "Tommy", "Grease 2", "The Fan", "Moment by Moment" şi "Saturday Night Fever".

Grupul Bee Gees, alcătuit din fraţii Barry, Maurice şi Robin Gibb, în anul 1958, a atins culmi greu de egalat în universul muzicii pop din anii '70, cu piese precum "How Deep Is Your Love", "Stayin' Alive" şi "Night Fever". Albumele formaţiei s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici