Robin Williams, în rolul unui tată care îşi răpeşte fiica în ziua nunţii acesteia

Actorul Robin Williams va interpreta rolul unui tată care îşi răpeşte, împreună cu fosta soţie, fiica, în ziua nunţii acesteia, pentru a o împiedica să facă o greşeală, în comedia "Wedding Banned", produsă de Touchstone Pictures, a companiei Walt Disney, informează variety.com.

11 afișări
Imaginea articolului Robin Williams, în rolul unui tată care îşi răpeşte fiica în ziua nunţii acesteia

Robin Williams, în rolul unui tată care îşi răpeşte fiica în ziua nunţii acesteia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi părinţi, divorţaţi de mai mulţi ani, îşi refac relaţia odată cu obstacolele pe care le depăşesc împreună în timpul răpirii fiicei lor.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior, prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul, care, în martie, a suferit o operaţie pe cord, a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Săptămâna trecută a fost lansat pe marile ecrane cel mai recent film al său, "Cel mai minunat tată din lume", regizat de Bobcat Goldthwait, în care Williams joacă rolul lui Lance, un profesor de poezie al cărui fiu adolescent este invitat la şcoala unde acesta predă. Fiul, Kyle, se dovedeşte a fi un tânăr rebel şi nepoliticos, dar, când acesta moare, tatăl său încearcă să-i reabiliteze postmortem imaginea, scriind un fals jurnal al copilului, care circulă prin şcoală şi ajunge să transforme dispreţul celorlalţi în idolatrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici