Robin Williams îşi va relua turneul de spectacole stand-up comedy

Actorul american Robin Williams s-a refăcut după operaţia pe cord din luna martie şi a decis să îşi reia turneul de spectacole de comedie, intitulat "Weapons of Self-Destruction", începând din luna septembrie, a anunţat, miercuri, purtătorul lui de cuvânt.

76 afișări
Imaginea articolului Robin Williams îşi va relua turneul de spectacole stand-up comedy

Robin Williams îşi va relua turneul de spectacole stand-up comedy (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Robin Williams, în vârstă de 57 de ani, a trebuit să îşi amâne turneul în luna martie, după ce s-a plâns de probleme respiratorii. El a suferit o intervenţie chirurgicală în aceeaşi lună, la Cleveland Clinic din statul american Ohio, în timpul căreia chirurgii i-au înlocuit valva aortică, i-au reparat valva mitrală şi i-au corectat o aritmie.

"Această pauză m-a făcut să am mai multă energie ca oricând", a mărturisit actorul american, invitat al emisiunii "The Late Show with David Letterman" de pe postul CBS.

Robin Williams, cunoscut pentru accentele ciudate şi improvizaţiile reuşite în spectacolele sale de comedie, a decis să îşi reia turneul nord-american începând cu 30 septembrie, printr-un spectacol susţinut în Bloomington, statul Indiana.

Turneul include 29 de spectacole, inclusiv în Atlanta, Detroit şi Washington, urmând să se încheie pe 28 noiembrie, în Atlantic City.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior, prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Actorul american va putea fi văzut în sălile de cinematograf spre sfârşitul anului, când va relua rolul preşedintelui Teddy Roosevelt în continuarea filmului "O noapte la muzeu/ Night at the Museum", intitulată "Battle of the Smithsonian", care va fi lansat pe 22 mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici